5 LES NOSTRES TAPES
Patates braves | 5.50 Euros |
Patates amb all i oli i mel | 5.50 Euros |
Xipirons arrebossats | 8.50 Euros |
Croquetes de carn | 1.30 Euro* |
Nuggets de pollastre | 5.50 Euros |
Bombes mexicanes | 1.30 Euros* |
Bunyols de bacallà | 1.30 Euros* |
Musclos al vapor | 7.50 euros |
* Preu per unitat
TORRADES
De tonyina amb formatge | 7.00 Euros |
De pernil amb formatge brie | 7.00 Euros |
De pernil amb formatge Roquefort | 7.00 Euros |
De sobressada amb formatge | 6.50 Euros |
De pernil dolç amb formatge de cabra | 6.00 Euros |
De baldana amb all i oli | 7.00 Euros |
De llonganissa amb all i oli | 7.00 Euros |
De quatre formatges | 7.00 Euros |
Vegetal | 7.00 Euros |
D’escalivada amb anxoves | 7.50 Euros |
ENTRANTS
Assortit de patés | 10.00 Euros |
Assortit de formatges | 11.00 Euros |
Assortit d’ibèrics | 14.00 Euros |
Taula de pernil ibèric | 12.50 Euros |
Amanida catalana | 6.50 Euros |
Amanida de formatge de cabra | 8.50 Euros |
Pop a la gallega | 15.00 Euros |
Gambes a la planxa | 12.00 Euros |
Calamars cassolans | 15.00 Euros |
Carpaccio de tonyina | 10.00 Euros |
Carpaccio de gambes | 10.00 Euros |
Carpaccio de vedella | 10.00 Euros |
PEIX
Llenguado | 12.00 Euros |
Sípia | 11.00 Euros |
Calamars | 8.00 Euros |
Rap a la planxa segons temporada | 14.00 Euros |
Llobarro a la planxa | 13.50 Euros |
Gambes a la planxa | 12.00 Euros |
Pop a la gallega | 18.00 Euros |
CARNS
Xai amb guarnició | 12.00 Euros |
Bistec | 9.50 Euros |
Escalopa | 7.50 Euros |
Llonganissa | 7.50 Euros |
Llom | 7.50 Euros |
Entrecot | 13.00 Euros |
Entrecot amb salsa (pebre, Roquefort o 5 formatges) | 14.50 Euros |
Ànec a la cassola | 9.00 Euros |
Xurrasco | 8.50 Euros |
Ternasco | 12.50 Euros |
Filet de vedella | 14.50 Euros |
Filet de porc | 10.50 Euros |
Costelletes de cabrit arrebossades | 12.50 Euros |
Franckfurt | 6.50 Euros |
Entrecot angus | 33.00 Euros |