
Menú de 20 Euros. 4 Comensals
A COMPARTIR |
Patates Braves |
Assortit de pates |
Croquetes de carn d’olla |
Assortit d’ ibèrics |
Assortit de formatges |
Llesca d’escalivada amb anxoes |
Postre i café |
Aigua, vi i gasosa |

Menú de 21 Euros. 4 Comensals
ENTRANTS A COMPARTIR |
Carpaccio de vedella |
Pernil i formatge amb pa i tomàquet |
Braves |
Assortit de patés |
A ESCOLLIR |
Bistec al Roquefort |
Ternasquet |
Secret ibèric |
Sipia |
Postres |
Aigua, vi D.O Terra Alta* |
Gandessola |
Gandessola Blanc |
Café |
1 Botella vi seleccionat per cada 4 comensals |

Menú de 25 Euros. 4 Comensals
ENTRANTS |
Musclos al vapor |
Assortit d’ibèrics |
Carpaccio de vedella |
Amanida de tonyina amb fruits secs i pètals di Biraghi |
A ESCOLLIR |
Entrecot amb salsa de Pere Ximenez |
Costelletes de cabrit arrebossades |
Llenguado |
Ternasco |
Postres |
Aigua i vi D.O Terra Alta* |
Gandessola |
Gandessola Blanc |
Café |
1 Botella vi seleccionat per cada 4 comensals |