Menú Picadetes. 18 Euros |
Patates braves |
Pa amb tomàquet i pernil |
Assortit de formatges |
Bombes |
Calamars |
Patés |
Vi i postres |
El preu es per cada comensal |
Menú de 19 Euros |
Primer plat a escollir |
Entremés |
Amanida |
Torrada de brie |
Espàrrecs amb pernil |
Segon plat a escollir |
Bistec |
Sipia amb calamars |
Llom |
Postres. vi i aigua |
El preu es per cada comensal |
Menú de picades 19 Euros |
A compartir |
Assortit de carpaccio |
Patates braves |
Assortit de formatges |
Pernil amb pa i tomàquet |
Croquetes de carn d’olla |
Calamars |
Postres |
Vi i aigua D.O Terra Alta* |
Gandessola |
Gandessola Blanc |
Café |
1 Botella vi seleccionat per cada 4 comensals |
El preu es per cada comensal |
Menú de 22 Euros. 4 Comensals
ENTRANTS A COMPARTIR |
Carpaccio de vedella |
Pernil i formatge amb pa i tomàquet |
Braves |
Assortit de patés |
A ESCOLLIR |
Bistec al Roquefort |
Ternasquet |
Secret ibèric |
Sipia |
Postres |
Aigua, vi D.O Terra Alta* |
Gandessola |
Gandessola Blanc |
Café |
1 Botella vi seleccionat per cada 4 comensals |
El preu es per cada comensal |
Menú de 24 Euros. 4 Comensals
ENTRANTS A COMPARTIR |
Assortit de patés |
Assortit d’ibèrics |
A ESCOLLIR |
Bistec al Roquefort |
Corder |
Entrecot (salses Roquefort, Pebre o 5 formatges) |
Ànec amb panses i prunes |
Sipia amb gambes, calamars, patates i samfaina |
Llenguado amb gambes, calamars, patates i samfaina |
Postres |
Aigua, vi i café El preu es per cada comensal |
Menú de 26 Euros. 4 Comensals
ENTRANTS |
Musclos al vapor |
Assortit d’ibèrics |
Carpaccio de vedella |
Amanida de tonyina amb fruits secs i pètals di Biraghi |
A ESCOLLIR |
Entrecot amb salsa de Pere Ximenez |
Costelletes de cabrit arrebossades |
Llenguado |
Ternasco |
Postres |
Aigua i vi D.O Terra Alta* |
Gandessola |
Gandessola Blanc |
Café |
1 ampolla del vi seleccionat per cada 4 comensals El preu es per cada comensal |
Menù de 27 euros. 4 Comensals
ENTRANTS |
Pernil ibèric |
Assortit de carpaccio |
Pop a la gallega |
Bunyos de bacallà |
A ESCOLLIR |
Ternasco |
Llenguado a l’ametlla |
Rap a la marinera |
Filet amb salsa de Pere Ximenez |
Costelletes de cabrit |
Postres |
Aigues i vi D.O Terra Alta* |
Gandessola |
Gandessola Blanc |
Café |
1 ampolla de vi seleccionat per cada 4 comensals El preu es per cada comensal |