Entrants
- Assortit d’ibèrics
- Assortit de formatges
- Assortit de pates
- Carpaccio de vedella
- Carpaccio de tonyina
- Carpaccio de gambes
- Canalons de peix i gambes
- Canalons de carn
- Bunyols de bacallà
- Braç vegetal
Preus
- 14.00 Euros
- 9.00 Euros
- 9.00 Euros
- 9.00 Euros
- 9.00 Euros
- 10.00 Euros
- 5.50 Euros
- 5.50 Euros
- 1.30 Euros per unitat
- 12.00 Euros
Plats
- Callos
- Cuixa d’ànec
- Magret d’ànec
- Redó de vedella
- Galta de vedella
- Rabo de bou
- Potes de porc
- Ternasco a les fines herbes
- Filet de vedella
- Rap a la marinera
- Pop a la brasa
- Dorada al forn
- Bacallà gratinat amb all i oli
Preus
- 5.50 Euros
- 6.00 Euros
- 9.50 Euros
- 6.50 Euros
- 8.50 Euros
- 8.00 Euros
- 5.50 Euros
- 10.00 Euros
- 10.00 Euros
- 10.00 Euros
- 18.00 Euros
- 6.00 Euros
- 7.00 Euros