Entrants

 

  • Assortit d’ibèrics
  • Assortit de formatges
  • Assortit de pates
  • Carpaccio de vedella
  • Carpaccio de tonyina
  • Carpaccio de gambes
  • Canalons de peix i gambes
  • Canalons de carn
  • Bunyols de bacallà
  • Braç vegetal

Preus

 

  • 14.00 Euros
  • 9.00 Euros
  • 9.00 Euros
  • 9.00 Euros
  • 9.00 Euros
  • 10.00 Euros
  • 5.50 Euros
  • 5.50 Euros
  • 1.30 Euros per unitat
  • 12.00 Euros

Plats

 

  • Callos
  • Cuixa d’ànec
  • Magret d’ànec
  • Redó de vedella
  • Galta de vedella
  • Rabo de bou
  • Potes de porc
  • Ternasco a les fines herbes
  • Filet de vedella
  • Rap a la marinera
  • Pop a la brasa
  • Dorada al forn
  • Bacallà gratinat amb all i oli

Preus

 

  • 5.50 Euros
  • 6.00 Euros
  • 9.50 Euros
  • 6.50 Euros
  • 8.50 Euros
  • 8.00 Euros
  • 5.50 Euros
  • 10.00 Euros
  • 10.00 Euros
  • 10.00 Euros
  • 18.00 Euros
  • 6.00 Euros
  • 7.00 Euros